Sierak2012 0 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Iphona 4S lecz niestety aktualizacje IOS-a skutecznie niszczą starsze generacje co jest jakby wizytówką Apple (telefon na ios 8.1.3 działa siermiężnie) Dlatego też zacząłem rozglądać się za nowym telefonem który spełniałby moje oczekiwania, a mianowicie poprawiałby to ci nie podobało mi się w telefonie z nadgryzionym jabłuszkiem z tyłu, chodzi tu o dużo lepszą baterię, oraz aparat. Jestem fanem Iphona i nigdy nie miałem styczności z innymi systemami operacyjnymi na mobilnym sprzęcie więc ciężko mi wybrać coś innego, a kasa nie pozwala na zakupu 5S za 2 koła. Co byście doradzali? Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Może napisz jak powinno być w przykładzie? Do 1000 na androidzie najlepszy będzie G2 jesli chodzi o android, a o windowsa pytaj Ravira, albo Rysioo. Cytuj Link to post Share on other sites
Sierak2012 0 Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Co mam napisać w przykładzie? Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 łap http://forum.benchmark.pl/forum-32/announcement-16-jak-poprosi%C4%87-o-pomoc-w-dziale-telefony-kom%C3%B3rkowe-i-smartfony/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sierak2012 0 Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Ok. Dzięki. Więc tak jak wspomniałem wyżej posiadam obecnie 4S, ale z racji kiepskiego działania na nowym iOS czas rozejrzeć się za czymś nowym. Szukam telefonu do maksymalnie 1000zł, używany lub nowy (z doświadczenia wiem, że da radę kupić zadbaną używkę ) więc nie ograniczam się do żadnego źródła zakupu telefonu. Wyświetlacz 4 cale i wyżej, telefon będzie służył do tego do czego służy telefon + przeglądanie neta, TT, YT, FB itd. oraz gierek jak Subway Surfes czy TopGear Revolution. Co mnie najbardziej interesuje w nowym tel? Po pierwsze bateria, ma być naprawdę porządna aby nie trzeba było ładować 3 razy dziennie. P Po drugie aparat który ma robić dobre zdjęcia jakość w 4S mnie zadowala, ale można lepiej. Po trzecie ważny jest dobry wyświetlacz i wykonanie telefonu, nie chce jakiegoś błyszczącego jak psu jaja plastiku(choć w sumie i tak tel będę trzymał w pokrowcu więc może i być błyszczący plastik) Co do systemu, bez różnicy Edytowane 10 Lutego 2015 przez Sierak2012 Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Lumia 735 - kupisz ją za jakieś 700zł nową. Bateria kręci ładne przebiegi 3-4 dni potrafi wytrzymać bez gniazda. Do tego jest szybka, płynna i otrzymuje tak jak iOS częste aktualizacje. Sam miałem telefon z WP, obecnie posiadam iP6 - korzystna cenowo oferta przedłużenia abonamentu skłoniła mnie do zmiany telefonu. Jeśli cenisz sobie płynność iOS'a oraz nie przeszkadza Ci jego hermetyczność i ograniczone możliwości personalizacji, to WP jest jak najbardziej dla Ciebie. Androida nie ma sensu wybierać jako zamiennik iPhone'a w tym budżecie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts