decre 0 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć. Mam niecałe 400 zł (łącznie z przesyłką) na kupno mikrofonu + niezbędnych gadżetów. Po pierwsze - używam bardzo dużo skype i głównie do tego chcę go używać. Dlatego najlepiej jakby nie łapał dźwięków z moich słuchawek (co mi się często zdarza w chwili obecnej). Po drugie - amatorskie nagrywanie i inne pierdoły. Teraz tak, czego potrzebuje na 100% : - Samego mikrofonu - Wysięgnika, uchwytu który wygina się w kilku miejscach który można przykręcić do biurka na zasadzie imadła, czy zacisku. - Nie wiem czy do tego będzie potrzebny koszyk czy pop filtr bo się na tym nie znam. Cytuj Link to post Share on other sites
Michał189 3 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Polecam reloop spodcaster (229zł) u mnie działa bardzo dobrze (reszty nie podam bo nie wiem, ja sam używam stojaka który był w pudełku) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts