czarls 0 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Witam! Właśnie kończy mi się umowa z dostawcą internetowym i postanowiłem wybrać Plus-a. W tym miejscu pojawia się pytanie muszę wybrać router a nie bardzo się na tym znam. Do wyboru mam D-Link DWR-921 oraz Huawei B593s-22 LTE Który według was jest po prostu lepszy ? Edytowane 8 Lutego 2015 przez czarls Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 jeśli chodzi o funkcjonalność to Huawei ma przewagę w postaci portu USB, dzięki temu będzesz mógł w swojej sieci udostępniać pliki bezpośrednio z jakiegoś dysku czy pendrive'a reszta parametrów jest praktycznie identyczna Cytuj Link to post Share on other sites
Naksos 103 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Huawei B593s-22 LTE na pewno bedzie lepszy niż D-link Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts