.Malibu. 0 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Witam, poszukuje jakiegoś używanego telefonu do max 300zł, nie chce dawać więcej bo mam co robić z pieniędzmi Moje wymagania: -android -aparat min. 5mpix. najlepiej z 8mpix. koniecznie z fleszem -duży wyświetlacz nie jakieś mini -najbardziej interesuje mnie Sony -telefonu będę używać głównie do przeglądania internetu, robienia zdjęć, czasem do gier Wiem ze 300zł to mało, ale liczę na waszą pomoc Czekam na propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
CleVer 16 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Samsung Galaxy S2? Sony Xperia SP? Ewentualnie jakaś Lumia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hipnotyzer 5 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 W tym budżecie trudno raczej o dobrego Sony. Może być Xperia L ( ale aparat 3,2 Mpx ). Najlepszym może być Xperia SP, ale musisz dołożyć ok. 120 zł. Jeszcze Xperia Neo V ( ma wszystko co chcesz, ale raczej w nic w 3d nie pograsz. Samsung Galaxy Ace II. To są moje propozycje, jeszcze możesz coś poszukać z tym modelów takich jak: MyPhone, Overmax, Goclever, jednak ja nie jestem do nich przekonany. Mam nadzieję, że pomogłem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts