Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ustawienia > Dźwięk i powiadomienia > intensywność wibracji > wibracja dotykowa. Przynajmniej w S5 tak jest.

Blaven, napisałem powyżej że "przegrzebałem wszystkie ustawienia tego Samsunga po kilka razy" - poza tym od kilku lat sprzedaję między innymi telefony i dlatego się zdziwiłem brakiem wibry podstawowej klawiatury (dodatkowa apka taką opcję posiada) ale co najważniejsze BRAKIEM TEGO W LEWYM A ZWŁASZCZA W PRAWYM KLAWISZU FUNKCYJNYM (COFANIA/WYJŚCIA). >>> Pytałem o POMOC W POSTACI JAKIEJŚ NAKŁADKI LUB APKI a nie "czy i co sprawdzić w ustawieniach", OMG thx za taką niby-pomoc... :( POZA TYM PRZYPOMINAM WERSJĘ MOJEGO ANDKA: 5.1.1 LOLLIPOP - może tutaj jest problemix...ale skoro obcięli opcje to SZUKAM NAKŁADKI LUB APKI DO TEJ WIBRY.

Jak można zmienić przypisaną  funkcję do klawisza Home - tego podłużnego w Samsung J1 - gdy naciskam to łaczy się netem, a chciałbym inną opcję, ale nie widzę. 

Gdzie zapisuje screenshoty które robimy na telefonie ? 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Panowie,

wgrywał ktoś z Was jakiegoś nowszego Androida na Galaxy S3 i9300 ? Oficjalny Android kończy się na wersji 4.3. Widzę, że można wgrać Lolipop w wersji 5.1.1 ale różnie to bywa z działaniem Wi-Fi, wysyłaniem MMS.

Czy ktoś z Was miał styczność z ową sytuacją ? 

Teoretycznie powinno zadziałać, jednak jako osoba, która modowała telefony od swojej pierwszej Xperii x10 mini pro podpowiem, że bezpieczniej jest zrobić to klasycznie, niż automatycznie. Takie sceptyczne nastawianie. Jednak dla początkującego warto spróbować tej metody. Jakby coś nie działało, to chętnie pomogę.

Witam. Mam problem mam telefon alcatel  orange rise. Gdy włączam  przesyłanie danych aby działał internet.. cały czas pojawia się komunikat -Niestety,  aplikacja pasek stanu zostanie zatrzymana, Mimo że wciskam  - ok to cały czas się pojawia co dwie sekundy ta informacja ...
Nic nie pomaga wyciąganie baterii , karty sim . nie wiem co robić nie mogę korzystać z internetu ..

• 4 tygodnie później...