shoguniasty 1 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Witam Sprzedam monitor gamingowy firmy benq XL2411Z 144Hz Monitor zakupiony 10/07/2014 gwarancja 36 miesiecy. Używany. W skład monitora wchodzi pudło i te wszystkie inne gadżety do niego załączone kable itp. Monitor w stanie celującym. Na matrycy nie ma rys i jakiś innych dziwnych rzeczy typu plamy itp. Cena 900 zł. zdjęcia !!! SĄ ! http://imgur.com/a/Lm3oK proszę bardzo !. Edytowane 5 Lutego 2015 przez shoguniasty Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 jaka to jest wersja? V1 czy V2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
shoguniasty 1 Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Nie wiem pierwsze słysze żeby było coś takiego jak wersja 1 czy 2. To jest ten model http://benq.com.pl/product/monitor/xl2411z/ Cytuj Link to post Share on other sites
ciomasta 70 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Z tyłu monitora powinna być naklejka z danymi jaki to model itd , jeśli nie ma to napewno jest na opakowaniu od monitora. Najlepiej jakbyś zrobił zdjęcie .PW w sprawie ceny Cytuj Link to post Share on other sites
shoguniasty 1 Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zdjęcie naklejki http://i.imgur.com/dOvlLXo.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
rjl97 3 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Od grudnia ubiegłego roku jestem posiadaczem tego monitora. Kupowałem go w X-KOM, i dostałem wersję v3. Wersję można sprawdzić w menu serwisowym. Aby je otworzyć musisz wyłączyć monitor na conajmniej 5 sekund. Następnie przytrzymaj przycisk drugi od lewej strony i krótko naciśnij przycisk on/off. Gdy zapali się zielone światło led, zwolnij przycisk który trzymasz. Potem naciskasz przycisk trzeci z prawej i pojawia się menu serwisowe. Wychodzisz z niego innym przyciskiem. Cytuj Link to post Share on other sites
shoguniasty 1 Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) jest to v1 tak mi sie zdaje jest napisane F/W Version V001 - 2013213 Edytowane 5 Lutego 2015 przez shoguniasty Cytuj Link to post Share on other sites
rjl97 3 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Masz wersję v1. W tej wersji występują problemy z efektem rozmycia. W kolejnych wersjach dodali możliwość personalizacji ustawień redukcji rozmycia. Możesz wysłać monitor na serwis i wgrają nowsze oprogramowanie. Można to także zrobić samemu. Edytowane 5 Lutego 2015 przez rjl97 Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Masz wersję v1. W tej wersji występują problemy z efektem rozmycia. W kolejnych wersjach dodali możliwość personalizacji ustawień redukcji rozmycia. Możesz wysłać monitor na serwis i wgrają nowsze oprogramowanie. Można to także zrobić samemu. Znajomy również w wersji v1 posiadał ten błąd. Dopiero v2/v3 już są w pełni ok. Cytuj Link to post Share on other sites
shoguniasty 1 Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A serwis naprawia to w ramach gwarancji czy gwarancja tego nie obejmuje ? Cytuj Link to post Share on other sites
rjl97 3 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Z tego co mi wiadomo to ponosisz koszty wysyłki, a aktualizacja jest darmowa. Cytuj Link to post Share on other sites
shoguniasty 1 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Skoro nie ma zainteresowanych. Proszę o administracje o zamknięcie ogłoszenia. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mikolaj512 0 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Przepraszam, że odświeżam temat, ale czy oferta dalej aktualna? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts