KozuKoz 0 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Witam, nawstępie zaznaczę, że telefon nie przechodził żadnego roota, nie ma bezsensownych apek, oraz jestem pierwszym właścicielem. Problem mój zaczyna się kilka dni wstecz, gdy z niewiadomych powodów telefon zaczął się rozładowywać, podczas ładowania (bycia podpiętym do ładowarki). Ładowarka 1A działa dobrze z innymi urządzeniami (m.im LG L7 II), podpięcie telefonu do laptopa nic nie zmienia, wciąż się traci baterię. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 sprawdź baterię czy nie jest napuchnięta, a także jeśli masz możliwość sprawdź pod baterią np. znajomego. Ogólnie można spróbować jeśli to nie to co wcześniej wymienione zrobić softa, a jeśli tel na gwarancji to polecam odesłać do serwisu ale na 99% myślę że to bateria. tak btw. ile ma telefon ? Cytuj Link to post Share on other sites
adamxyz4 6 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Zobacz czy niemasz jakis smieci lub innych wynalazkow w slocie usb w telefonie. U mnie w sgs2 slot byl tak zasyfiony ze telefon wariował. Cytuj Link to post Share on other sites
KozuKoz 0 Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Telefon ma 2 lata. Brak gwarancji. Bateria normalna. Czysty slot. Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 to pożycz baterie od kogoś i sprawdź na innej bo podejrzewam że to i tak bateria. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts