Po1nter 10 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) Witam Dostałem dziś w moje ręce wyżej wymieniona kartę graficzną. Postawiłem system na nowo, wgrałem sterowniki i stało się coś dziwnego czego wcześniej nie uświadczyłem na GeForcach. Pojawiły mi się czarne paski po bokach oraz na górze i na dole. Znalazłem taką opcję i ją ustawiłem, ale czy to normalne żeby tak się działo? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Swoją drogą cały ten panel Catalyst Control Center jest strasznie zagmatwany względem tego który miałem w nvidi. http://clip2net.com/clip/m184278/1423074716-03058-919kb.png?nocache=1 Edytowane 4 Lutego 2015 przez Po1nter Cytuj Link to post Share on other sites
kaczaj25 24 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 zaznaczw tym oknie uzyj wartości skalowania skalowania i dostosuj sobie Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Pewnie przez hdmi podłączyłeś. I to jest normalne. Program jest dość prosty jak się pobawisz z nim 2 minuty. Cytuj Link to post Share on other sites
martinoxxl 239 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 podłącz monitor przez dvi i nie będzie problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Po1nter 10 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Kartę podłączyłem przez HDMI to prawda, ale konwerterem z DSUB i zastanawiałem się czy to przypadkiem nie jego wina. Ale kupiłem już nowy monitor podłączyłem przez HDMI wartość mam wciąż na 0% no ale wszystko wygląda okej więc niech tak zostanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts