kamil_shadow 0 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam. Chciałem zmienić swój dotychczasowy internet radiowy 1mb/s na coś lepszego. Myślałem nad netią, wszystko ok ale problem jest taki, ze nie posiadam telefonu stacjonarnego.. pozostała po nim tylko wtyczka.. Czy da sie jakoś rozwiązać ten problem ? Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 A nie wprowadzili już czasem takich zmian, że aby założyć sobie internet stacjonarny to nie trzeba już posiadać telefonu? Bo coś mi się takiego obiło o uszy. Cytuj Link to post Share on other sites
wistler 0 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Wystepuje dodatkowa oplata za podtrzymanie lacza (tak to jest w TP), dodatkowo kilkanascie zlotych na miesiac. Netia bedzie miala cos podobnego. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 A może pomyśl o zagadaniu do dotychczasowego dostawcy. Postrasz, że odchodzisz, to może zaproponują coś lepszego. Popatrz też czy masz konkurencyjną radiówkę u siebie. Sam mam radiówkę (nie mam za bardzo alternatywy), ale usługa jest naprawdę wysokiej jakości, a dostawca często próbuje wprowadzać jakieś promocje itd. Tak więc rozeznaj się co obecny ma do zaoferowania, jeśli nic ciekawego, to będzie można szukać dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_shadow 0 Napisano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ale w tej radiówce to dużego wyboru nie ma, sam zobacz skynets.pl Chciałbym mieć z 6mb/s bo net idzie na 2 komputery i laptop. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts