HawkAir 2 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Witam. Poszukuję jakiejś ciekawej gry Free To Play. Może to być shooter, albo jakiś RPG (cokolwiek) . Chcę tylko żeby gra była ciekawa, i żeby przyjemnie grało się z drugą osobą. Czekam na propozycje :-) Cytuj Link to post Share on other sites
komputerowynoob 24 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 jeśli lubisz gry mmorpg to polecam Aion-a sam gram i gra fajna, powinna ci sie spodobać jak jeszcze w nią nie grałeś. Cytuj Link to post Share on other sites
8fingers 0 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Z darmowych shooterów polecam: Skill - mikropłatnści są ale nie są upierdliwe, za zdobywanie doświadczenia dostajesz wirtualną kasę dzięki której możesz kupować bronie na stałe. Quake live - tu w zasadzie nie ma żadnych mikropłatności. Możesz kupić abonament dzięki któremu będziesz mógł otwierać własny serwer. Liczy się tylko własny skill i to w tej grze mi się podoba. Z mmorpg to mogę polecić Terę Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ja za to polecę Blade & Soul co prawda serwery rosyjskie, ale gra jest bardzo wciągająca (oczywiście gra po angielsku) playbns.com 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sincerite 208 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Potestuj sobie te darmowe MMORPG jak AION, SW:The Old Republic. Dla mnie zawsze była to kicha ze względu na mikropłatności ale może Tobie się spodoba. Cytuj Link to post Share on other sites
Da2rk 13 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Proponuje Ghost Recon phantoms. przyjemna strzelanka taktyczna Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Planetside 2 i Nosgoth Moby? Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Quake live Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 TERA, PlanetSide2, MechWarrior Online, Hawken, Robocraft, Atlantica Online... Mnóstwo jest tego. Kwestia gustu... Cytuj Link to post Share on other sites
SpecBiker 0 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ghost recon phantoms ale bez p2w ciężko Cytuj Link to post Share on other sites
valerie89 0 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 od siebie polecam Aion (gra fantasy/MMORPG), Shards of War (gra science-fiction/MOBA), Star Wars: The Old Republic (gra science-fiction/MMORPG), War Thunder i World of Tanks (gry wojenne), oraz Warframe (strzelanka science-fiction) – wszystkie to darmowe gry MMO. Cytuj Link to post Share on other sites
Mikelor 0 Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 W sumie najwięcej czasu spędzam teraz ze Star Conflict, ale nie tylko, bo Settlers Online - niezła strategia, a nowości to na pewno Sparta: War of Empires, która miażdzy grafiką i muzyką tą ostatnią szczególnie polecam Cytuj Link to post Share on other sites
ProX_ 1 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Cabal 2 BETA Cytuj Link to post Share on other sites
Gawron10001 2 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Bardzo fajne jest War Face oraz jeśli lubisz MMO Firefall Cytuj Link to post Share on other sites
Dunio333 7 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Firefall polecam. Mało znana, ale bardzo fajna. Cytuj Link to post Share on other sites
florek 0 Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Neverwinter:D&D polecam Cytuj Link to post Share on other sites
sparda285 1 Napisano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Defiance Cytuj Link to post Share on other sites
havok 8 Napisano 7 Września 2015 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Witam. Poszukuję jakiejś ciekawej gry Free To Play. Może to być shooter, albo jakiś RPG (cokolwiek) . Chcę tylko żeby gra była ciekawa, i żeby przyjemnie grało się z drugą osobą. Czekam na propozycje :-) Mnie osobiscie bardzo wciagnal w siebie obecny Warframe, wiele broni, postaci, modyfikacje, laczenie modyfikacji oczywiscie multi ale mozna grac samotnie, duzo szybkiej akcji. Nie jest to PayToWin bo spokojnie mozna grac bez kupowania czegos online Cytuj Link to post Share on other sites
9396264 0 Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 dlaczego piszecie tutaj quake live? przecież on przeszedł na steama i już nie jest darmowy. Dobrze mówię? Cytuj Link to post Share on other sites
classicgamer2 379 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 A co polecacie z wieloosobowych samochodówek/ściganek online? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts