grzegorz1270 0 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witam serdecznie. Otóż zakupiłem telefon Motorola Moto G2. Po tygodniu użytkowania byłem zadowolony, jednakże denerwował mnie fakt, że gdy aktualizowała się wyszukiwarka google to tło menu zmieniało mi się z przezroczystego na białe, co mnie trochę denerwowało. Zaradzałem temu odinstalowując aktualizację. Za którymś razem domyśliłem się i wyłaczyłem aplikacje. Jednakże popełniłęm błąd, bo usunałem jej 300kilobajtową pamięć podręczną, co zaskutkowało tym ze nie mogłem powrócić do menu. Po wyłączeniu telefonu i ponownym właczeniu zatrzymuje on się na okręgu motoroli i dalej nie rusza. Próba przywrócenia ustawień fabrycznych z poziomu wyłączonego telefonu nic dała ani funkcja recovery. NIe wiem co mogę z nim zrobić i przede wszystkim na ile mogę ingerować, aby nie stracić gwarancji. Za odpowiedź z góry dziękuję. Pozdrawiam Grzegorz. Cytuj Link to post Share on other sites
bigossi5 184 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) Flash systemu, czyli wgranie na nowo takiego jakiego masz .>>>> XDA Developers, tam zapraszam Edytowane 3 Lutego 2015 przez bigossi5 Cytuj Link to post Share on other sites
grzegorz1270 0 Napisano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Tam nawet nie mogę znależć modelu telefonu a nie wie nikt gdzie mogę właśnie znależć czysty system do niej? Cytuj Link to post Share on other sites
wiemar 0 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 No to nieźle pokombinowałeś. Poszukaj pomocy na forum.android.com.pl Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Bardzo trudno znaleźć http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014Coś jeszcze musiałeś przekominować z telefonem bo usunięcie aktualizacji ani pamięci podręcznej nie spowoduje czegoś takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts