Endurion 4 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Cześć, zamierzam zmienić mojego leciwego Lexmarka X2650 na jakąś przyzwoitą drukarkę laserową. Nie drukuję w kolorze, więc chcę urządzenie monochromatyczne. Nie ukrywam, że zależy mi żeby było to urządzenie wielofunkcyjne. Sporo kserują i skanuję. Koszty eksploatacji też w jakichś sensownych granicach. Są jakieś urządzenia w granicach 500 - 600 zł warte polecenia? Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jakieś jeszcze parametry Cię interesują? Wifi, duplex? Tanie i z łatwo dostępnymi zamiennikami jest urządzenie hp p1102w, brother hl2240d. Cytuj Link to post Share on other sites
jarosf 0 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam, Dołączam się do zapytania. Również interesuje mnie urządzenie wielofunkcyjne monochromatyczne laserowe do biura. Poprzednie urządzenia wytrzymywały max 3 lata więc zależy mi głównie na niezawodności.Zależy mi również na wifi. wybrałem wstępnie 3 urządzenia: -HP LASERJET PRO M127FW -BROTHER DCP-1610WE -BROTHER DCP-L2520DW Znalazłem każde z tych urządzeń z min 3 letnią gwarancją co jest dla mnie ważne. Różnią się one jednak ceną więc nie wiem które wybrać. Czy najtańsze (B 1610) oznacza najgorsze? Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Te Brothery co wyżej podał kolega sa okej, ale możesz jeszcze zobaczyć takiego Samsunga. Cytuj Link to post Share on other sites
Endurion 4 Napisano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 WiFi może się przydać, bo nigdy nie wiadomo czy gdzieś z drukarką nie trzeba będzie wyemigrować, a zawsze mniej kabli. Automatycznym drukiem dwustronnym też bym nie pogardził. Co jest ogólnie bardziej niezawodne? Brother czy HP? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts