dziadekmroz 0 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Mam pytanie. Mam okazję kupić iPhone 5s 32 gb. Używany 3 miesiące. Cena 1800zł. Powiedzcie mi. Czy opłaca się teraz kupować iPhona 5s? Nie stanieje przez 6, 6 Plus, lub zapowiadanego 6s? Nie chcę dużo stracić, myślę już o sprzedaży. Wiem, że kupując telefon z Androidem, na pewno stracę, więc chcę iOSa. Czy 5s nie stanie się zaraz "szrotem"? Jeszcze jedno. Czy gwarancja z Australii, będzie ważna w Polsce? Pozdrawiam Edytowane 2 Lutego 2015 przez dziadekmroz Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) Produkty z nadgryzionym jabłuszkiem zawsze są w cenie. Niedawno był Iphone 4s w media expert jeśli dobrze pamiętam za 1000 zł, a jest to model z 2011 roku. Jeśli będziesz o niego dbał to na pewno sprzedasz go za jakiś czas jeszcze za sporą sumę. Mają też długie wsparcie. 4s dostał 8 do przykładu Co do gwarancji to się nie wypowiem bo nie wiem jak to jest z Applem Edytowane 2 Lutego 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
dziadekmroz 0 Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ale jak myślisz. Opłaca się brać w takiej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Aż tak bardzo się nie orientuję w tej marce gdyż niestety to nie moja półka cenowa. Rozejrzyj się na allegro i olx. Może w tej cenie będzie się dało dorwać coś nowego z pewną gwarancją bo nie wiem czy ta australijska będzie uznawana w Polsce Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Jakie jest pochodzenie tego telefonu? Cytuj Link to post Share on other sites
dziadekmroz 0 Napisano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Telefon z Australii. Ze wszystkimi papierami, pudełkiem itp. Kolega mi go przywozi ;p Cytuj Link to post Share on other sites
ranui123 10 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Napisz do Appla lub poszukaj na ich forum. Najbezpieczniejsze wyjście bo masz informacje prosto od producenta. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts