Joelsky21 2 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam! Chciałbym zasięgnąć rady na temat Dell P2714H. Owy monitor będzie podłączony do konsoli i za chwile do kompa. Bardziej mnie interesuje czy do konsoli ten monitor się nada? Drugi monitor ma być dla mojego staruszka(przegląda głównie neta i pisze w exelu oraz wordzie) - niestety bidulka męczy się jeszcze przy kineskopie, ale nie mam zielonego pojęcia w jakiej klasie cenowej szukać oraz jaką firmą się kierować przy wyborze. Myślę, że 24 cali będzie dla taty w sam raz i chyba najlepiej z opcją flick free. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 czy do konsoli ten monitor się nada? konsole nie mają w zasadzie żadnych wymagań Myślę, że 24 cali będzie dla taty w sam raz i chyba najlepiej z opcją flick free. jakbym miał coś polecić to EV2455 Cytuj Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) flick free Flicker-free (dla tych co trafią tu z google i nie radzą sobie zbyt dobrze z angielskim link) Edytowane 3 Lutego 2015 przez fxjerzy Cytuj Link to post Share on other sites
Joelsky21 2 Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 @fxjerzy. Nie trafiłem tu z googla i radzę sobie całkiem przyzwoicie z angielskim. Z swojej strony mogę napisać, że twój post wnosi tyle do tematu co mój stolec do oczyszczalni ścieków. Jak chcesz pogadać byle żeby pogadać to pogadaj do lustra. @drachenfeles ASUS MX279H czy Dell P2714H byłby lepszy pod konsole(do grania) i PC do przeglądania netu, filmów i dokumentów? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 raczej dell Cytuj Link to post Share on other sites
Joelsky21 2 Napisano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 raczej Dell, ponieważ? Masz przekonanie do marki czy staystycznie ludzie bardziej zachwalają dell'a? Cytuj Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 raczej opierając się na recenzjach (i zapewne doświadczeniu jako ekspert działu) http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2714h.htmPoza tym Asus MX279H to chyba Q4 2012 więc sporo starszy model Cytuj Link to post Share on other sites
Joelsky21 2 Napisano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fxjerzy starszy nie znaczy, że gorszy Mam kolejne pytanie do expertów dotyczące przystawki dźwiękowej tudzież soundbara DellAC511. Doczytałem, że tę przystawkę trzeba podłączyć kablem USB do komputera. Pytanie czy owa przystawka "wyda dźwięk", gdy zostanie podłączona kablem hdmi do monitora Dell p2714H w zestawieniu z konsolą. Cytuj Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Fxjerzy starszy nie znaczy, że gorszy Chodzi mi bardziej o kwestie złącz itp. Pytanie czy owa przystawka "wyda dźwięk", gdy zostanie podłączona kablem hdmi do monitora Dell p2714H w zestawieniu z konsolą. The soundbar is analog audio. It does not convert digital HDMI audio to Analog Audio to go thru the soundbar. The Dell™ AC511 Stereo USB Sound Bar is a USB Audio device. There is a USB Hub on the monitor and the soundbar gets power and audio via the usb ports. Another cable goes from the monitor to one of the usb ports on the computer in addition to the video cable.http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3513/t/19577680 Cytuj Link to post Share on other sites
Joelsky21 2 Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 W chwili wolnej jeszcze podrążyłem tematy na forum i moją uwage skupił BenQ GW2760HS. Zastanawiam się co będzie lepszym wyborem ten BenQ czy Dell P2714H? Proszę o radę Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 do gier, nie za bardzo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts