Skocz do zawartości

Dwa monitory. Jeden do gier drugi do pracy

Recommended Posts

Witam!

Chciałbym zasięgnąć rady na temat Dell P2714H. Owy monitor będzie podłączony do konsoli i za chwile do kompa. Bardziej mnie interesuje czy do konsoli ten monitor się nada? Drugi monitor ma być dla mojego staruszka(przegląda głównie neta i pisze w exelu oraz wordzie) - niestety bidulka męczy się jeszcze przy kineskopie, ale nie mam zielonego pojęcia w jakiej klasie cenowej szukać oraz jaką firmą się kierować przy wyborze. Myślę, że 24 cali będzie dla taty w sam raz i chyba najlepiej z opcją flick free.

@fxjerzy. Nie trafiłem tu z googla i radzę sobie całkiem przyzwoicie z angielskim. Z swojej strony mogę napisać, że twój post wnosi tyle do tematu co mój stolec do oczyszczalni ścieków. Jak chcesz pogadać byle żeby pogadać to pogadaj do lustra.

@drachenfeles ASUS MX279H czy Dell P2714H byłby lepszy pod konsole(do grania) i PC do przeglądania netu, filmów i dokumentów?

• Popieram 1

Fxjerzy starszy nie znaczy, że gorszy ;)

Mam kolejne pytanie do expertów dotyczące przystawki dźwiękowej tudzież soundbara DellAC511. Doczytałem, że tę przystawkę trzeba podłączyć kablem USB do komputera. Pytanie czy  owa przystawka "wyda dźwięk", gdy zostanie podłączona kablem hdmi do monitora Dell p2714H w zestawieniu z konsolą.

Fxjerzy starszy nie znaczy, że gorszy

Chodzi mi bardziej o kwestie złącz itp.

Pytanie czy  owa przystawka "wyda dźwięk", gdy zostanie podłączona kablem hdmi do monitora Dell p2714H w zestawieniu z konsolą.

The soundbar is analog audio. It does not convert digital HDMI audio to Analog Audio to go thru the soundbar. The Dell™ AC511 Stereo USB Sound Bar is a USB Audio device.

There is a USB Hub on the monitor and the soundbar gets power and audio via the usb ports. Another cable goes from the monitor to one of the usb ports on the computer in addition to the video cable.
http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3513/t/19577680