Blackj 1 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Witam, Poszukuję dobrego uniwersalnego uchwytu do szyby na telefon 5 calowy z dobrą przyssawką. Co moglibyście sprawdzonego polecić ? Ps. Tego typu uchwyty sprawdzają się ??: http://allegro.pl/uchwyt-na-telefon-smatrphone-gps-samochodowy-i5011409729.html Edytowane 1 Lutego 2015 przez Blackj Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Poważnie chcesz mocować telefon do "czegoś takiego" ?? Ja mogę polecić oryginalny uchwyt samsunga, stabilny, łatwy w montażu i solidny. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja mam taki jak w aukcji od ponad roku i mogę go polecić. Telefon trzyma się bardzo solidnie, nie ma możliwości żeby z niego wypadł. Niestety na dołach trochę się buja i wpada w wibracje ale nie na tyle aby nie dało się odczytać informacji z ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Samsungi mają trochę zbyt wysokie ceny moim zdaniem za taki kawałeczek plastiku. Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Cena może i wysoka, ale przerobiłem kilka uchwytów w niższych cenach i występują na nich bujania na dziurach ( w samsungu tego nie ma ) czy pękają na mrozie ( jeden z uchwytów połamał się przy -5* ) Dobre są również uchwyty noki, znajomy używa CR - 123 ( kupiony za 50 zł ) i również spisuje się świetnie ale jego max szerokość to 70 mm ) więc za mało dla większości telefonów 5-5.5". Im mniej łączeń i przegubów tym lepiej dla stabilności. W dodatku jakość też ma swoją cenę, bo te tańsze pękają na mrozie. Mój jak do tej pory wytrzymał max - 24* Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts