Denvel 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witam. Kupiłem telefon Asus ZenFone 5 i nie czyta on kart SIM. W salonie próbowałem z kilkoma kartami SIM. Czy da się jakoś naprawić ten problem? Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Napisz coś więcej, gdzie kupiłeś telefon, jakie to były karty. Telefon nowy/używany, kupiony przez internet czy w sklepie. Cytuj Link to post Share on other sites
Denvel 0 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Telefon kupiłem w komputroniku, nowy. Przez internet. http://www.komputronik.pl/product/249801/Elektronika/Telefony_i_smartfony/ASUS_Zenfone_5_A501CG_3G_Bia%C5%82y.html Karty mini SIM z T-Mobile LTE. Ja mam model który nie obsługuje LTE, ale na telefonie który ma 5 lat i też nie obsługuje LTE działało. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 niech Ci go wymienią skoro dopiero co kupiłeś Cytuj Link to post Share on other sites
Denvel 0 Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Problem nie tkwił w telefonie, a w kartach od T-Mobile, ale dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts