mateuszplex 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam kupiłem dzisiaj MSI GTX 970 i wszystko super tylko martwi mnie temperatura bo grałem godzinke w Watch Dogs i grafika miała temperature 77C to bardzo dużo ? Cytuj Link to post Share on other sites
jorginto 251 Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam kupiłem dzisiaj MSI GTX 970 i wszystko super tylko martwi mnie temperatura bo grałem godzinke w Watch Dogs i grafika miała temperature 77C to bardzo dużo ? Nie. Graj dalej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszplex 0 Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nie. Graj dalej. Spoko a tak z ciekawości co mogło by sie stać przy temp. 90 lub 100 C ? Cytuj Link to post Share on other sites
martinoxxl 239 Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nic by się nie stało, najwyżej by zadziałało zabezpieczenie i obniżyło by taktowanie GPU. od 77 do 100C jest bardzo długa droga Nie przejmuj się. Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszplex 0 Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nic by się nie stało, najwyżej by zadziałało zabezpieczenie i obniżyło by taktowanie GPU. od 77 do 100C jest bardzo długa droga Nie przejmuj się. Dzięki a mam jeszcze jeden problem mam nową kartę graficzną MSI GTX 970 Armor i kupiłem dzisiaj Dying Light i kiedy grę zminimalizuję to nie działa przez jakieś 2 minuty myszka to znaczy kursorem moge ruszać ale jak klikam to nic sie nie dzieje to może być jakiś problem z kartą czy coś z grą nie tak prosze o pomoc . W innych grach tak sie nie dzieje grając w COD AW jest wszystko okej kiedy go minimalizuje i np. Far Cry 4 tez jest wszystko okej każda gra jaką testowałem jest okej BF 3,4 , Watch Dogs , Need For Speed Rivalts wiec nie wiem o co chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
martinoxxl 239 Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pewnie wina gry. Nie stresuj się tak wszystkim, wyluzuj się o pograj, anie tam alt/tabem się bawisz Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszplex 0 Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pewnie wina gry. Nie stresuj się tak wszystkim, wyluzuj się o pograj, anie tam alt/tabem się bawisz Spoczko pewnie masz racje wina gry to znaczy kiedy wyłącze tą grę to też myszka sie tak zachowuje przez jakieś 2 minuty a w innych grach tak nie jest Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts