vallentine 36 Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam. Ostatnią konsolą jaką miałem było PS2, więc trochę nie jestem w temacie. Czy używane gry na PS4 z allegro będą bez problemu działać na konsoli ? Chodzi mi o to czy gra po pierwszym uruchomieniu przypisuje się do konta PSN czy można w nią grać na wielu konsolach ? Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Czy używane gry na PS4 z allegro będą bez problemu działać na konsoli ? Będzie działać. 1 Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ostatnią konsolą jaką miałem było PS2, więc trochę nie jestem w temacie. Jasne że będzie działać , masa osób kupuje na allegro używki w idealnym stanie a co za tym idzie od razu masz odpowiedz na swoje drugie pytanie , gra działa na wielu konsolach tzn. kupisz gre , przejdziesz i możesz sprzedać 1 Link to post Share on other sites
vallentine 36 Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Dziękuję można zamknąć Link to post Share on other sites
Recommended Posts