Skocz do zawartości

Kierownica +/- 500zł Rozpaczliwie potrzebna pomoc

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Elrly,

Recommended Posts

Witam, jestem zainteresowany zakupem kierownicy, na dzień dzisiejszy, jestem zdecydowany na zakup LDFGT, na podstawie wielu odpowiedzi których już udzieliliście, teraz tylko czekam na jakąś promocje, bo cena się chora zrobiła(439zł), jak za  tak starą kierownicę, a dodatkowy minus to problemy z PS4, a nie wykluczam zakupu ps4, w okolicach wakacji pod nowe gran turismo. A co z Thrustmaster? lub innymi firmami? Czy jest jakis podobny sprzęt/lepszy w podobnej cenie ponieważ, niepodoba mi się brak łopatek w logitechu(tak wiem że są guźiki namacałem sie ją w MM.)
Jak zwykle, z zakupem sprzętu przychodzę tutaj i dziękuję wszystkim którzy poświęcili swój czas kiedys i tym którzy zrobią to teraz.

Interesuje mnie cały zestaw skrzynia, pedały, kiera, co do ceny to wolałbym nie przekraczać 500zł, chyba że warto z jakiegoś konkretnego powodu to i stówka się znajdzie dodatkowa. Nie chce używanej, bo mam pecha do takich spraw, więc g27 odpada choć piekna jest.

Dziękuje i pozdrawiam ;)

• 4 tygodnie później...

Myślę, że gdyby istniała dobra alternatywa dla DFGT, to ludzie by o tym trąbili ;)
W cenie 400zł raczej nic lepszego nie ma.

@Autor
Jeżeli boisz się używek, a chciałbyś G27, to napisz do użytkownika Lukson - zajmuje się kierownicami od kilku lat, udziela na nie gwarancji i ogólnie, opierając się na opiniach innych ludzi, jest gościem godnym zaufania (w końcu jeden z ekspertów na naszym forum). Mimo iż kupisz u Niego używaną kierownicę, to nie jest to kot w worku i na pewno będziesz zadowolony.

Pozdrawiam!

• Popieram 2

Jak za używke to cene za dużą miał. Pozatym ciagle ta cena powala. A czy mial ktos stycznosc z thrustmasterami? Skrzyni recznej i tak nie potrzebuje, bardziej mi na łopatkach zależy, a thrustmaster f458 i starszy f430 mi wlasnie odpowiada i do tego przystepna cena.

Szlaq nie zauważyłem że te tańsze są bez ff...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...