zlepek 3 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam pisze już 3 temat bo niestety nie mogę się zdecydować. Więc tak poszukuję jakiegoś dobre androida do 600zł i mam kilka propozycji: -Nexus 4 (On mi najbardziej na razie się podoba) -Asus zenfone 4 (Niska cena tylko ekran słabą ma rozdzielczość) -Motorola moto G (Brak slotu na kartę pamięci i to może być problem bo 16gb rzadko spotykam) Co myślicie o tych telefonach najbardziej skłaniam się do Nexusa 4. Chyba, że polecacie coś innego. Jak coś to tylko android. Cytuj Link to post Share on other sites
ARTUR-9 9 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Motorola Miałem porównanie z Nexusem i bawiłem się Motorolą kolega sobie chwali ma aktualizację i działa świetnie pięknie lerzy w dłoni. Czasem nie tylko reklama jest ważna. Zdecydowanie Motorola kup G i nie tać więcej swojego wartościowego życia nad wyborem RZECZY. To tylko rzecz nie zapominaj o tym. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
zlepek 3 Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dzięki UP. Ktoś coś jeszcze poleci? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts