nafink 0 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, potrzebuję klawiatury mechanicznej do gier FPS, koniecznie podświetlanej. Chciałbym aby posiadała przyciski Red / Brown ew. Black. Wymagam także aby posiadała ona NKRO ew. 20KRO. Profil, podpórka pod nadgarstki, możliwość tworzeni makr, dodatkowe przyciski bez różnicy Cytuj Link to post Share on other sites
Degarus 1 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 CM Storm Trigger-Z? Cytuj Link to post Share on other sites
nafink 0 Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 CM Storm Trigger-Z wziąłbym od razu, ale nie mogę nigdzie znaleźć jej w wersji na Brownach z innym podświetleniem niż białe, a jak ma mieć białe podświetlenie to już wolę nie kupować w ogóle bo to wygląda beznadziejnie ;d Cytuj Link to post Share on other sites
Degarus 1 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nie znajdziesz. Do wyboru jest red-red, brown-white. Cytuj Link to post Share on other sites
nafink 0 Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Dzięki w takim razie za oszczędzenie mojego czasu na dalsze poszukiwania. Co byście powiedzieli na Tesoro Excalibur i Ozone Strike Pro? Jeszcze Qpad MK-85? Ostatecznie wybrałem qpad mk-85. Temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Tesoro Durendal Ultimate? Podobno jest hit, ale to tylko z czytania opinii innych... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts