Anizja 0 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Na wstępie chciałabym przeprosić za wszelkie błędy, ponieważ jestem nową użytkowniczką mogłam coś przeoczyć. Z uwagi iż nie znalazłam podobnego tematu, postanowiłam założyć nowy i w nim poprosić, bardziej obeznanych ludzi o pomoc w doborze smartfona. Cechy smartfona: - cena do 1000 zł - malutki do 115 mm wys. 55 mm szer. 10 mm grub. - system android - smartfon ma nie mieć guzików typu: wstecz, home, menu (może być ew. tylko home, reszta dotykowe) - by przy normalnym użytkowaniu wytrzymał 2-3 dni (np. 15 smsów i godzina rozmowy) - by można było zainstalować na nim go keyboard, go sms i ew. go luncher i 1-2 motywów tych appek (by go te appki nie zamuliły) - kolejna rzecz to facebook, bądź chociaż messenger, by dobrze z nim działał i nie mulił smartfona - ostatnia rzecz by można na nim zainstalować 2-3 gry (np. pasjans, sudoku) i doraźnie w nie grać. Osoba chcąca taki smartfon ma bardzo małe ręce, stąd takie rozmiary. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ sama nie znam się na parametrach a nie mam do kogo się zwrócić. Pozdrawiam serdecznie Kasia Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Motorola Moto G albo Moto G lte. Sony Xperia Z1 compact Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Zdecydowanie sony z1 compact Jeśli Ci sie nie pali dozbieraj trochu i kup galaxy alphe sam uzywam i jest rewelacyjna ogladnij recenzje na youtube u recenzerow typu testhub gosc nawet spoko przedatawia telefonik. Jakbys na yt nie znalazla to wejdz na testhub.pl 1 wpis Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Wizzy159 Cytuj Link to post Share on other sites
Anizja 0 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję za podpowiedzi, a np. do 500zł znalazłoby się coś? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 To w końcu do 1000 czy do 500 ? Tą Motorole Moto G już można niedrogo znaleźć a jest wsrta swojej ceny bo ma czystego androida. Czasem trochę lepiej dołożyć Z tanich i niezbyt dużych to jeszcze Sony Xperia E3 ale cudow się nie spodziewaj po smartfonie za 500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Anizja 0 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 chcę poprostu jak najtańszy i jak najmniejszy smartfon by spełniał te warunki. Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 No to do 500 sony m2 lub ta motorola g 2 Cytuj Link to post Share on other sites
m_lena 1 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 A taki Samsung Galaxy S4 mini? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts