jakub1181z 0 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witam. Mam zamiar kupić nową drukarkę laserową. Chwilowo miałem atramentówkę, jednak odmówiła mi posłuszeństwa, postanowiłem jednak już jej nie naprawiać.Interesuje mnie wielofunkcyjna laserówka w kolorze. Nie musi być z wydrukiem dwustronnym, ale najlepiej gdyby była z skanerem. Ma to być drukarka do celów domowych, do drukowania dokumentów a także do zdjęć.Myślę że coś mi doradzicie.Do ceny 500-600zł.Czy polecacie to http://www.pixmania.pl/drukarka-wielofunkcyjna/samsung-wielofunkcyjna-kolorowa-drukarka-laserowa-clx-1000/16748340-a.html Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Jeżeli miałbym brać sobie to albo dołożyłbym z 400 zł tak do 1000 zł albo zastanowił sie nad atramentówką, bo za 600 zł to kupisz już bardzo dobry sprzęcik. O tym samsungu co podesłałes nic nie wiem, nie interesowałem się takimi rzeczami. Za to takiego Samsunga (droższego) mają u nas w firmie i przyznam, że działa bez zarzutu. Nie wiem tylko jakie są koszty eksploatacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 dokładnie w tym przedziale cenowym nie dostaniesz dobrego laseru, lepiej zainwestować w bardzo dobry atrament - zostaje tylko kwestia kosztów eksploatacji (ale tu zawsze można skorzystać z zamienników CISS) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts