banan444 0 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam, Czy ktoś się może orientuje gdzie w PL można kupić telefon Asus Zenfone 6 tylko wersję dual sim ? Z tego co wiem to w PL oryginalnie w sklepach dostępna jest tylko wersja single sim. Z racji tego, że chce pozbyć się 2 telefonów z kieszeni to zależy mi na dual sim. Wszystkie "sklepy" na allegro oczywiście oferują wersję dual ale są to chińskie podróbki, które z tego co wiem różnią się softem i nie obsługują usług googla. Proszę o pomoc w tej sprawie Pozdrawiam Banan444 Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Zadne podróbki, to do Polski trafiła wykastrowana wersja tego telefonu. Zenfony sa juz ponad rok w sprzedazy, teraz zadebiutował Zenfon 2 generacji z 4GB RAMu. W Polsce i innych krajach trzeciego swiata sprzedaje się zapas magazynowy. Tu masz opinie tych co go maja od roku http://telchina.pl/asus-f145.html słaby punkt to bateria Edytowane 23 Stycznia 2015 przez gramacz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts