Sceadugenga 0 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam, Jak podałem w temacie, poszukuję możliwie taniego, używanego zestawu pt. płyta główna ATX (socket 1150 ew. 1155) + procesor, który będzie mi służył jako "transport" do filmów/seriali w ripach HD/BR, muzyki w formatach bezstratnych (poprzez DACa) oraz codziennego użytkowania - Internet / tekst. Jedyne czego od niego potrzebuję to zintegrowana grafika, która "uciągnie" te multimedia oraz, od święta, mało dynamiczne gry typu Civilization IV/V. Z uwagi na brak obycia w sprzęcie nie mam własnych propozycji (swój ostatni sprzęt kupowałem ponad 10 lat temu), więc będę wdzięczny za wszystkie rady i sugestie. Sceadugenga Cytuj Link to post Share on other sites
mbe13 444 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Do takich zastosowań wystarczy ci A8-7600. Tylko te APU jest od AMD. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez mbe13 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts