mateuszek 110 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Mam monitor samsung 920nw 19 cala 1440x900 a w cs go gram na 1024x768. Chciałbym zobaczyć jak to sie gra z czarnymi paskami po bokach, lecz nie ważne czy mam ustawione proporcje, pełny ekran czy brak skalowania, ekran jest ciągle rozciągnięty. Gdzieś wyczytałem że jak monitor jest podłączony przez d-sub to skalowanie jest niemożliwe, czy to prawda i nie ma żadnej opcji abym odpalił cs'a bez skalowania ? A nie zapomniałem monitor mam podpięty kablem d-sub w przejściówkę na dvi do 8600gt Edytowane 21 Stycznia 2015 przez mateuszek Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 jeżeli dobrze zrozumiałem, to ustawia się to w monitorze (przynajmniej u mnie) żeby obraz nie był rozciągany wszerz do wymiarów monitora (mam podłączone po dsub) Cytuj Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 dokladnie, ja rowniez uwazam ze to ustawia sie z poziomu monitora Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Ustawiasz to w sterownikach GPU oraz w monitorze, poszukaj opcji w OSD... . Chciałbym zobaczyć jak to sie gra z czarnymi paskami po bokach Lepiej, bo obraz jest naturalny zamiast sztucznie rozciągnięty... Z resztą grając na niższej rozdziałce skilla nie dostaniesz. Cytuj Link to post Share on other sites
mateuszek 110 Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Z resztą grając na niższej rozdziałce skilla nie dostaniesz. Lepszego skilla już nie potrzebuje ;p Szukałem w ustawieniach monitora i nic takiego nie znalazłem ;/ Jeszcze zauważyłem że w różnych poradnikach, screenach z ustawieni nvidii ludzie mają ustawione wykonaj skalowanie na : gpu a u mnie dostępny jest tylko monitor Edytowane 22 Stycznia 2015 przez mateuszek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts