oskiro 2 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam uznałem, że pora przesiąść się na jakiś nowszy model, więc pytanie do was, który telefon byłby najlepszy? Postanowiłem kupić używany, ponieważ cena oscyluje w granicach 1200-1300zł. Telefon będzie służył głównie do słuchania muzyki, grania w gry, sporadycznego robienia zdjęć i korzystania z internetu, czasem obejrzę jakiś film. Najbardziej przemawia do mnie note 3 z uwagi na duży ekran, 3gb ramu i rysik. Który według was byłby najlepszym rozwiązaniem? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 jak dla mnie LG > Samsung > Sony Cytuj Link to post Share on other sites
oskiro 2 Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No właśnie o tym lg g słyszałem i na własnej skórze się przekonałem, że zdarzają się przycinki przez ten ekran 2k, czasami nawet w menu. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Było tak na 4.4, w 5.0 te problemy zostały zniwelowane do niemal zera. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts