Skocz do zawartości

Konkurs - Zlecenie graficzne

Recommended Posts

Witam. 

Na wstępie pragne zaznaczyć, iż pytałem się administratora i temat nie koliduje z regulaminem, a więc zakładam.

O co chodzi ?

Potrzebuje grafikę dla swojego kanału na YT oraz fanpage (FB).

Nikt nie odzywał się odkąd napisałem post w temacie ze zleceniami, a więc postanowiłem zrobić konkurs z nagrodami, aby was zachęcić :)

Również interesuje mnie jakieś intro, które byłoby wyświetlane przed moimi filmikami.

Coś' a la  "xtie / Mr. xtie zaprasza do grania" ecie pecie - wykażcie się kreatywnością.

Co do grafiki na YT:

Wymiary:

Całkowity rozmiar: 2560 x 423 piksele

Bezpieczny obszar (zawsze widoczny): 1546 x 423 piksele; wyśrodkowany w centrum obrazu   

Elastyczny obszar (może być widoczny): 507 pikseli po obu stronach bezpiecznego obszaru

Na grafice powinny znajdować się ikonki jak w grafice tutaj (http://screenshooter.net/101668016/xpvucin)

facebook.com/mrxtie

twitch.tv/zielone_ciastko

Grafika na Twitch:

Wymiary :  900 x 480

Oraz zdjęcie w tle na fanpage FB.

Noe potrzebuje ikonki "YT", gdyż nie mam jeszcze "swojego" linka :)

W chwili obecnej wygląda to tak: https://www.youtube.com/channel/UCVWNbu-g-Pry-BXtBC_ZYfg  a więc beznadziejnie :) Niestandardowy link będę mógł ustawić za jakiś czas.

Co powinno się znajdować na grafice?

Pisałem już wcześniej :

Ogólnie rzecz biorąc jestem otwarty, a więc to od was zależy jak wykonacie prace - im bardziej orginalnie tym większa szansa na to, że wygrasz. 

Zasady:

- Abyś był brany pod uwagę musisz zrobić minimum jeden komplet (tj. grafina na twitch/ youtube / facebook)

- Ilośc kompletów jakie zaprezentujesz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie

- Konkurs kończy się z dniem 6 lutego

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone najpóźniej 8 lutego.

No i na koniec to co najważniejsze w każdym konkursie - nagrody:

1 miejsce - Klucz do wybranej przez uczestnika gry/gier w kwocie nie przekraczającej 15 funtów

2 miejsce - Klucz do wybranej przez uczestnika gry/gier w kwocie nie przekraczającej 10 funtów 

3 miejsce - Klucz do wybranej przez uczestnika gry/gier w kwocie nie przekraczającej 5 funtów

Powodzenia :)

Edytowane przez zielone_ciastko
  • 2 tygodnie później...

Kto wie... Zawsze to też reklama. 3 filmy z bety Block N Load są na kanale później je gdzieś podlinkuje

Jeżeli ktoś jest w trakcie robienia grafiki proszę o info . Jeśli takowego nie otrzymam główną nagrodę dostaje kolega wyżej a temat do zamknięcia

@ EDIT

Proszę o zamknięcie. Uczestnik wybrał sobie The Elder Scrolls Online :)

Edytowane przez zielone_ciastko
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...