arturo99 42 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie.Mam do Was ogromną prośbę,potrzebuję kupić drukarkę do zastosowań domowych.Myślę że najlepszym wyborem będzie tutaj drukarka laserowa(chyba że się mylę).Może to być drukarka czarno-biała lub kolorowa,tania w utrzymaniu i najważniejsze żeby miała skaner.Ze względu że pracuję i mieszkam obecnie w Szwajcarii chcę dokonać zakupu tutaj.Cena to max 150 chf +/- 20 chf jeśli warto do czegoś dołożyć.Raczej będę kupował z tego sklepu http://www.pc-ostschweiz.ch/Laser-c11862.htm więc proszę o jakieś propozycje właśnie z niej.Chciałbym dokonać zakupu jak najszybciej więc proszę o natychmiastową pomoc.Dziękuję z góry i pozdrawiam. Artur Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 W dobrej cenie jest hp p1102w, sporo osób poleca ten model, będziesz korzystał z zamienników? Cytuj Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 A warto stosować zamienniki czy oryginały.? Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 warto, ale lepiej od tych sprawdzonych producentów jak np. Asarto, AJ, ELO, UNi-1 itd. - różnica w jakości i wydajności jest praktycznie niezauważalna, a cenowo można sporo zaoszczędzić Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts