Verbatov 5 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Witam. Od paru lat jestem w heyah, ale widzę że nie jest to wiodący operator na rynku więc postanowiłem go zmienić. Który operator ma najkorzystniejszą ofertę na kartę? Dodam że interesuje mnie też opcja "rok ważności konta". Cytuj Link to post Share on other sites
CoreDuo 219 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Rok ważności konta posiada Play nie wiem jak inne sieci. Ale jeżeli nie zależy Tobie na zmianie tele to polecam abonament w plusie (w play też jest chyba taki sam) za 30zł miesięcznie. Posiadam taki abonament od prawie roku i jestem mega zadowolony. Nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci. Płacisz tylko za połączenia na stacjonarne numery i za granicę. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez CoreDuo Cytuj Link to post Share on other sites
Verbatov 5 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Właśnie telefon zmieniam na nowy i postanowałem przy okazji zmienić operatora. Abonament nie wchodzi w grę ponieważ telefon który wybrałem (Lumia 735) nie ma korzystnych ofert. Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Ja mam Orange POP, na miesiąc styka mi doładowanie za 25zł, sms prawie nie wysyłam, rozmowy - 1 numer za free przez cały rok (tylko raz w roku można go zmienić) i 3 numery za 3zł od sztuki pierdnę, też gadanie za free na miesiąc ( co miesiąc możesz zmieniać na inne), net nieraz mam 12zł za 1gb ale biorę to rzadko, wakacje i swięta zawsze dają 6gb za 6zł na 3miesiące albo 3gb za 3zł na miesiąc. Rok ważności też mam. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Elvis799 Cytuj Link to post Share on other sites
Verbatov 5 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A co powiecie o Play? Tak się cały czas reklamują... Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Moim zdaniem najlepszy play. Z tych na kartę oczywiście. Miałem każdego operatora. I moim zdaniem najgorszy jest orange i tmobile. W play kupuję doładowanie na allegro za 40zł o wartości 50zł. Wtedy mam 3 miesiące za darmo do play wszystko prócz mmsów. No za 10zł zawsze możesz sobie dokupić pakiet no limit smsy do wszystkich. No mi zawsze po 3 miesiącach zostaje kasa, i mi to starcza np na 4 miesiące. 40zł na 4 miesiące? moim zdaniem warto, a jak na allegro nie ma to można na play.pl i masz często promocje i bonusy za doładowanie. Teraz dostałem 8zł przy 50 i 130 minut do wszystkich na 30 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 a jak na kartę ceny za net w PLAY ? Cytuj Link to post Share on other sites
CleVer 16 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Od siebie polecę Virgin Mobile, za 19 zł nielimitowane SMS, internet LTE 2 GB i 100 minut, konto ważne cały rok po doładowaniu chyba minimum 10 zł, bez doładowania konta mamy nielimitowany internet do 32 kb/s. Cytuj Link to post Share on other sites
dzojo 11 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 przeszedłem z t-mobile na kartę do play oczywiście tez na kartę co miech 30zł doładowanie z tego 10zł play zabiera na nielimitowane esy do wszystkich sieci i 20zł zostaje na połączenia dla mnie spoko w t-mobile nie miałem nic... Cytuj Link to post Share on other sites
Verbatov 5 Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Dobra czyli przechodzę jednak do Play. Dzięki za rady Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Nie ma za co:) załóż sobie konto w play 24.pl warto Swoją drogą dostaniesz gratis chyba 3 doładowania po 20zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obecne najlepsza ofertę na rynku ma virgin mobile, na drugim miejscu ex aequo mobile vikings oraz nju mobile. Oferty na kartę dużych operatorów to śmiech na sali. Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Oferty na zasadzie mixów są rzeczywiście słabe. Ja mam teraz plusha na kartę. Za 40zł/mc mam nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich i 2gb LTE. Nie jest tak źle. Cytuj Link to post Share on other sites
zlepek 3 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obecne najlepsza ofertę na rynku ma virgin mobile, na drugim miejscu ex aequo mobile vikings oraz nju mobile. Oferty na kartę dużych operatorów to śmiech na sali. Na jakiej zasadzie działa ten pakiet za 20zł? W sensie kupuje starter i muszę doładować za 20zł i potem wysłać sms żebym miał ten pakiet na miesiąc czy jak? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts