kaacper544 10 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jaki program polecacie do grafiki dla początkującego , program ma być za darmo i będę w nim robić bardzo podstawowe rzeczy dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17763 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Tylko czym będziesz się zajmował? Grafika wektorowa, digitalpainting, obróbka zdjęć itp. Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jak na początek i za darmo to chyba GIMP do rastrowej i Inkscape do wektorów Ja się na nich uczyłem, później łatwo przejść na Photoshopa czy Illustratora 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kaacper544 10 Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jak na początek i za darmo to chyba GIMP do rastrowej i Inkscape do wektorów Ja się na nich uczyłem, później łatwo przejść na Photoshopa czy Illustratora Dzięki ;D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts