miglanc 9 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 witam, mam odczucie że bateria w moim galaxy s4 trzyma poniżej średniej na tle innych modeli. Chwalą go że wytrzymałość na baterii dłuższa niz S3 a w moim przypadku przy podobnym wykorzystaniu jest odwrotnie. I tutaj mam pytanie Szukam apki która przetestuje sprawność/wytrzymałość/pojemność baterii w smartfonie dodatkowo będę mógł wyniki porównać z innymi użytkownikami. Test najlepiej przy wyłączonym gps/wifi/śledzenie wzroku etc oraz wyłącznym dostępnie do sieci komórkowej tzw. tryb samolotowy. W starym telefonie używałem Nova Bateria Tester na SGS4 niestety nie działa aplikacja. Aplikacja niezgodna z telefonem - brak możliwości pobrania ze sklepu google play. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 mógłby ktoś zrobić test baterii programem AnTuTu Tester ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.tester włączamy tryb samolotowy, wyłaczamy wszystkie gesty, nfc, bluetooth itp oprócz wi-fi bo to akurat jest używane do testu baterii. włączamy test najdłuższy ten co musi być bateria powyżej 90%. wykonałem taki test i wynik : 2805 czyli dość słabo. jak jest u Was? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts