arturo99 42 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam.Potrzebuję porady w zakupie drukarki.Nie mam żadnych preferencji co do firmy,czy to będzie atramentowa czy laserowa.Wiem tylko że potrzebuję by drukowała w kolorze i czarno-biało i posiadała skaner do robienia skanów dokumentów.Chcę kupić ją w Szwajcarii z tej stronki http://www.pc-ostschweiz.ch/ Proszę o podanie jakichś propozycji bo kompletnie się na tym nie znam.Będzie użytkowana tylko do domowych potrzeb.Cena to powiedzmy między 100-150 chf. Dziękuję Artur Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Szukaj coś w ofercie brothera, w PL w tej cenie spokojnie znajdziesz np. 152W, 132W. Do domowego użytku się nadają, dużo drukujesz? Cytuj Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Po naradzie z zona doszliśmy do wniosku ze ma to być jednak drukarka laserowa. dużo nie drukuje. Ważne żeby miała również skaner.,moze być czarno-biala lub kolorowa. Zakup musi być w CH bo tu obecnie pracuje. Proszę o zamknięcie tego tematu.Chciałbym otworzyć nowy lepiej sprecyzowany. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts