vexed 3 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć, witajcie. Zepsuł się w rodzinie jeden z tabletów, ADAX 8DC1. Dokładnie jak w temacie, działa jedynie podświetlenie tabletu przy próbie startu. Sądziłem ze bateria osiągnęła jakiś krytyczny stan, ale wtedy pewnie nie podnosiłby nawet podświetlenia, mimo to spędził dużo czasu podłączony - nic. Komputer nie wykrywa go jako dysk, więc nie mogę spróbować wgrać oprogramowania. Pisałem nawet do Adaxa o kombinacje klawiszy do jakiegoś Recovery do konkretnego tabletu - podali kilka kombinacji (sic!) żadna nie zadziałała. Zaniosłem do prowincjonalnego serwisu w Tarnowie (chyba jedyny w mieście w Tarnowie) i po 5 dniach powiedzieli "To na pewno nie jest taśma, wyświetlacz jest zepsuty i możliwe (sic!) że płyta główna, nie opłaca się naprawiać". No to się dowiedziałem, po 5 dniach że wyświetlacz jest zepsuty... Próbować z jakimś serwisem w Krakowie,jakies pomysły co mu dolega? Edytowane 14 Stycznia 2015 przez vexed Cytuj Link to post Share on other sites
Raffii 18 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie znam tego tabletu, ale podobne usterki zdarzają się w innych i zazwyczaj serwis wymienia płytę główną. Mówię o autoryzowanych serwisach producentów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts