Kondziox153 7 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Zakupiłem dzisiaj telefon LG G3 i chciałem zaktualizować oprogramowanie do wersji 5.0 Jednak sprawdzenie aktualizacji pokazuj, że już mam najnowszą wersję, mimo że wciąż posiadam 4.4.2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
petekolakowski 17 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Zakupiłem dzisiaj telefon LG G3 i chciałem zaktualizować oprogramowanie do wersji 5.0 Jednak sprawdzenie aktualizacji pokazuj, że już mam najnowszą wersję, mimo że wciąż posiadam 4.4.2 Musisz pobrać program LGmobile Support Tool i dopiero tam uaktualnisz androida. Będziesz musiał podłączyć telefon pod kompa i wybrać sprawdź aktualizacje. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 nie rob jeszcze aktualziacji bo sa problemy z tym Lolipopem - baterie szybko wcina ja zostałem prz 4.4.2 v10l Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts