matus828 0 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam! Mam problem z kamerą Tracer sj4000 mianowicie nie działają mi 2 przyciski do kierowania w menu w dół oraz przycisk "ok", aczkolwiek przycisk do poruszania się w gore działa jak przycisk "OK" i jak przycisk do poruszania sie. Dodam jeszcze że kamera ani razu mi nie spadła a przed tym nagrywała ok 49 min w obudowie wodoszczelnej. Zaktualizowałem firmware Kamery do najnowszej wersij, które pobrałem z tej strony http://www.sjcam.com/en/content/9-sjcam-sj4000-action-camera-firmware ( kamere zamówiłem na Karen) Cytuj Link to post Share on other sites
kris1 27 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 problem wystąpił po aktualizacji oprogramowania ? Cytuj Link to post Share on other sites
matus828 0 Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Przed, kamera jakiś tydzień temu poszła do serwisu (wiem gdzie już nigdy nie kupie żadnego produktu). Cytuj Link to post Share on other sites
matus828 0 Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dobra po 2 pobytach w serwisie producenta (odesłana przez komputronika) wznawiam temat. W między czasie zauważyłem, że kamera wariuje po ładowaniu. Za pierwszym razem podłączyłem ją do standardowej ładowarki dołączonej do zestawu i po paru dniach nie działała, a za 2 razem podłączyłem pod ładowarke samochodową którą też dostałem w zestawie. Pytanie co mam zrobić teraz ... przecież nie będę jej co 5 dni oddawał do serwisu komputronika. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeśli kupiona w tym roku to zareklamuj z tytułu rękojmi i żądaj zwrotu zapłaconej ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
matus828 0 Napisano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Kamera została kupiona w tym roku dokładnie 7 stycznia a sprawna była jakieś 10 dni max . Pierwszy raz mi sie taka sytuacja zdażyła więc nie wiem co i jak. Edit. A i jeszcze jedno czy jezeli będę tą kamerę reklamował to czy mogą sie przyczepić do ułamanego uchwytu samochodowego ? Edytowane 25 Marca 2015 przez matus828 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 http://www.prawakonsumenta.uokik.gov.pl/reklamacje/rekojmia/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts