volt_osg 0 Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 co wybrac? pomijajac kwestie designu, czy oplaca sie doplacac do ledowego podswietlenia w px2370? czy ktos z forumowiczwow ma p2470hd ? i jak on sie spisuje w grach? waham sie pomiedzy tymi dwoma modelami, glownie gry i normalne uzytkowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ja mam P2270HD czyli mniejszy model. O jego ogólnym sprawowaniu możesz poczytać w mojej mini- recenzji. Już tutaj nie będę pisał 2 raz tego samego http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/S ... -3062.html Na szybko tylko powiem, że w żadnych grach nie uświadczyłem dyskomfortu w czasie grania, a grałem m.in. w Cod MW2, NFS Shift, Mafia II Demo, FIFA 2010, Stalker. Podczas normalnego korzystania też nie ma niczego, co by przeszkadzało Jak już wcześniej wspomniałem, dokładniej wszystko jest opisane w mojej recenzji, do której link dałem wyżej Cytuj Link to post Share on other sites
volt_osg 0 Napisano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2010 spoko, kupilem px2370, i jestem w 100% zadowolony. polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts