kieryk123 0 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Witajcie. Jako, że nie specjalnie się znam na tym temacie, to piszę. Szukam jak najtańszej kamery fullHD z jak najlepszym obrazem. Kamera głównie przeznaczona będzie do nagrań muzycznych coverów, a co za tym idzie nagrania słabo dynamicznego obrazu ze stałego miejsca na statywie. Jakość dźwięku zupełnie mnie nie interesuje, gdyż nagrywany jest osobno. Moje propozycje to: - Toshiba Camileo S30 - Toshiba Camileo P20 - Toshiba Camileo SX900 Kamery jak najbardziej mogą być używane. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez kieryk123 Cytuj Link to post Share on other sites
tomekprusik 0 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 przyłączam się do pytania, właśnie rozpocząłem poszukiwanie dobrej kamery ale niestety budżet to około 1200 Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 A patrzyliście na kamerki JVC? Ja kupiłem jakiś czas temu dokładnie ten model i jestem zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts