blant1995 9 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witajcie. Mojemu bratu kończy się umowa i nie wie na który z powyższych telefonów się zdecydować.. Pomoglibyście ? Dobrze by było gdyby w telefonie był w miarę dobry aparat no i żeby się nie wieszał za bardzo.. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
bartu99 1 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Choć jestem fanem HTC to wygrywa według mnie lg Ma wiekszą baterie, aparat Cytuj Link to post Share on other sites
blant1995 9 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A ktoś używa tych telefonów ? Chciałbym poznać opinie. Cytuj Link to post Share on other sites
maiki2307 14 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mam LG od ok. miesiąca. Jakie info by Cię interesowały? Od siebie mogę dodać: + bateria przyzwoicie trzyma (3-4 dni spokojnie bez lub z umiarkowanym wykorzystaniem neta i gier) przejrzysty, duży wyświetlacz bardzo dobre zdjęcia w jasnym otoczeniu interfejs działa płynnie, gry też (Asphalt 8, Assassin's: Piraci) bezproblemowo i szybko łapie lokalizację (google maps i nawigacja) - na razie nie mam uwag co do działania telefonu ale: bardzo słabej jakości fabryczne słuchawki, nie idzie nic słuchać troszkę mało miejsca na aplikacje, jak dla mnie mogło być więcej ale jest w porządku Cytuj Link to post Share on other sites
blant1995 9 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A ogólnie jak jest z interfejsem ? Brat dużo dzwoni i pisze nieraz sms'y i nie chciałbym się wkurw... Cytuj Link to post Share on other sites
maiki2307 14 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Bardzo przejrzysty: -półprzeźroczysty ekran powiadomień -np. jeśli przeglądasz neta i przyjdzie sms to nie wyłącza strony tylko wyskakuje małe okienko z wiadomością (genialna opcja) -pogrupowane ustawienia: ogólne, dźwięki, wyświetlacz itp. -nie wiem czy to przydatne ale ma ogromną liczbę emotikonek do wyboru - klawiatura dla niektórych może być za mała, jak się szybko pisze to są literówki ale to w każdym telefonie Ogólnie mówiąc telefon sprawia wrażenie bardzo przemyślanego i dobrze wykonanego. Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A tylko te telefony są do wyboru ? Będą brane w jakiejś umowie, czy może kupowane w sklepie/przez internet ? Cytuj Link to post Share on other sites
blant1995 9 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Będą brane w Orange na umowę. Tylko te mojego brata interesują. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts