sosik102 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam idę dziś do operatora odebrać tablet który wybrać Cytuj Link to post Share on other sites
Neverr 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 sluchaj, powiem tak. mam jeden i drugi i kazy ma inne zalety. z ogolnego dzialania jestem bardziej zadowolony z samsunga. z kolei jesli chodzi o zywotnosc, jakosc wykonania, ekran i aparat - polece lg. sam zdecyduj, ktory wybrac, jednak jeden i drugi bedzie Ci sluzyl tak samo dobrze ja pewnie bym wzial samsunga, gdyz dla mnie dzialanie systemu jest wazniejsze od reszty Cytuj Link to post Share on other sites
sosik102 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 To lece po samsunga dzięki za pomoć Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Samsung - dobry wybór. Użytkowałem go tylko w Saturnie, G Pad miałem przez krótki okres czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts