zielone_ciastko 4615 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Bez zabiezpieczeć bo Sony dało plamę. Jak można zrobić hacki już 30h po premierze. Co będzie później ? Hacki na broń ? Nie załatają tego... nie szybko. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ciężko powiedzieć, czas pokaże. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Szkoda... wiadomo im więcej tytułów tym lepiej dla gracza, gdyż wydawcy (teoretycznie) powinni walczyć ze sobą starając się jak najbardziej dopieścić swoją gre. Czas pokaże tak jak napisałeś. Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Płacić za grę w fazie Early Access 20€, która i tak będzie darmowa. To już gorsze niż pre-ordery gier od uBisoftu Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 No cóż, nie jest to dla każdego i nikt nikogo nie zmusza. Zagrywka dziwna, to fakt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Dziwna, lecz coraz bardziej popularna > Wydawanie gier w wczesnej alfie, a na dodatek gracze płacą za wczesny dostep i są darmowymi testerami > podwójny profit dla firmy Szansa na wygranie H1Z1 : 5 pierwszych miejsce konto premium 15 pozostałych zwykłe Mój ref link (daje info wiec uszanujcie i kliknijcie w refa) http://splur.gy/r/DhMKS/r/2VJq8PNTL8H 1 Cytuj Link to post Share on other sites
machlak 0 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Witam jak ktos gra w Dayz i H1z1 albo zrobił sobie przerwe od Dayz na jakis czas to zapraszam na nowe forum H1Z1 powstałe z koncem roku wiec dopiero istnieje 3 tygodnie ale bardzo preznie sie rozwija tylko brakuje na nim ludzi.http://h1z1game.pl/forum/index.php Edytowane 21 Stycznia 2015 przez machlak Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Pograłem se troche i śmiem stwierdzić, że jeśli gracze alphy zostaną w jakiś sposób uhonorowani i wyróżnieni między graczami F2p to gra miodzio. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nie jest źle, ogólnie gra ma potencjał. Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Mieć ma, ale musi przebić DayZ Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Jako że przegrałem w grę 120h to napisze króciutką recenzję, jakoby ktoś się nad zakupem zastanawiał: No wiec gra w porównaniu do DayZ idzie sukcesywnie do przodu, z patcha na patcha jest coraz lepiej. Jeśli chodzi o aspekt techniczny gry to naprawde leży, grafikę gry bym przyrównał do starego Gothica, natomiast bez średniej klasy sprzętu nie pogramy. Ogólnie gra daje mnóśtwo frajdy. Samemu jak samemu, ale kiedy ma się już swój ,,squad" to gra naprawde idzie pomyślnie.Na Serwerach PvP zazwyczaj jest naprawde ostra mordęga, a krew się leje na prawo i lewo- Natomiast dla graczy bardziej Pokojowych są zawsze servery PvE, jednak moim zdaniem zwiewa na nich nudą. Ogromny minus- cheaterzy. Niestety Sony sobię z tym nie radzi, chodź próbuje z tym walczyć, ale na internecie dalej mamy pełno ofert typu ,, H1Z1 Aimbot/Flyhack/ItemHack - 10$/1 month " i to jest aktualnie największy problem tej gry. A co do opinii typu ,, guwno, ta kra jest pay 2 wiiin !wbe nDD " To zwykły fake. Teoretycznie możesz zapłacić 5 euro za zrzut itemów, ale istnieje 99% szans że ktoś ci je zabierze, przechwycić je jest niezwykle trudno bo zrzut widzi każdy w promieniu 1 km, spawnuje się wokół niego pełno zombie. Tak czy inaczej za całokształt dam mocną 8/10, a z pewnością było by lepiej gdyby nie brak antycheatów oraz optymalizacja gry. Z gry wyciągam dużo frajdy, a po 120h chce tylko więcej. Anyway polecam kupić gre i teraz, ok 80 zł, ale jak wiadomo w grudniu 2015/ tudzież na początku 2016 gra będzie F2P. Edytowane 6 Marca 2015 przez ifter 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Słabo wciaga http://i.imgur.com/mz0EElw.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 7 Marca 2015 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 O cholera Spokojnie, niedługo cie przegonię Cytuj Link to post Share on other sites
Shrapner44 2470 Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Zmniejszyła się populacja hakerów, czy nadal często występują? Samemu jest fajnie czy lepiej poszukać ekipy? Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ^populacja hakerów zmniejszona, w ostatnim patchu znacznie usprawnili anty-cheata Ja się również świetnie bawiłem samemu, dopóki nie spotkałem dwóch polaków na drodze których prawie rozstrzelałem. Cytuj Link to post Share on other sites
BusolaYR 0 Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, Panowie mam dylematy Czy warto kupić dostęp do gry? Jest co robić? I jakie są wasze odczucia co do samej gry. Z góry dziękuje za każdą informację. Pozdraiwam Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) 17 lutego H1Z1 dzieli się na dwie gry - Pierwsza z nich to będzie gra dotycząca battleroyale - Druga będzie zaś trybem z zombiakami Wszyscy, którzy kupią H1Z1 do 16 lutego będa ww posiadaniu obu gier. @EDIT: I prawwdopodobnie żadna z tych produkcji nie będzie darmowa. Q: What if I already bought H1Z1? A: All players who have purchased H1Z1 on Steam Early Access on or before February 16, 2016 (Pacific Time) and have accounts in good standing will be granted access to both games at the time they separate. Edytowane 6 Lutego 2016 przez zielone_ciastko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts