Skocz do zawartości

Słuchawki nauszne z potężnym bassem do 400zł

Recommended Posts

Tak jak w temacie słuchawki do 400zł o jak najlepszej jakości grania, z potężnym bassem. Słucham rapu, dubstep, trap and bass etc. Wygląd mnie nie obchodzi. Karta dźwiękowa na płycie głównej MSI Z97 G55 SLI, w przyszłości dokupie jakąś kartę dźwiękową. Trochę poczytałem o różnych słuchawkach i moim typem jest Ultrasone HFI 450.

z dużym basem są np.Sony MDR-XB910 ale te seria słuchawek oprócz obfitej ilości niskich tonów ma nie wiele do zaoferowania.Ultrasone 450 są dobrym wyborem ładna przestrzenność, granie V-ką, ale również ciekawe są trochę tańsze Denony AH-D1100.Można również polecić Superlux HD681 EVO,choć nie mają jakieś dużej sceny dźwiękowej, to jednak w tym przypadku zostanie Ci na lepszy układ dźwiękowy, no i niskich tonów całkiem sporo.

Czyli do 400zł nie znajdę nic lepszego pasującego do mojego gustu?

nie określiłbym tak tego ,musiałbyś tak naprawdę przesłuchać wybrane słuchawki, by być pewny na 100%. A co do basu jak ci będzie mało zawsze możesz nieco podbić w EQ. Jednak radzę ci się zapoznać z wszystkimi tu polecanymi przeze mnie.

Chodzi mi tylko o to by grały podobnie lub lepiej w porównaniu do Fischer Audio Eterna, które kiedyś posiadałem i byłem zadowolony. Wiem, że teraz chce słuchawki nauszne ponieważ niezbyt trawię coś siedzącego mi w uchu :P

Jako, że jestem szybki chłopak to już zamówiłem Ultrasone. Powinno przyjść w ciągu 3 dni i jak przyjdzie to zdam relacje.

• 2 tygodnie później...

A więc słuchawki przyszły tydzień temu. Poużytkowałem je trochę i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony :) No cóż mogę powiedzieć? Spełniły moje oczekiwania, chociaż cały czas mam uczucie, że źle leżą na mojej głowie i co chwilę je poprawiam :P Pewnie kwestia przyzwyczajenia. Dobrze wydane 370zł.

• Popieram 1