figst 1 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak jak w temacie słuchawki do 400zł o jak najlepszej jakości grania, z potężnym bassem. Słucham rapu, dubstep, trap and bass etc. Wygląd mnie nie obchodzi. Karta dźwiękowa na płycie głównej MSI Z97 G55 SLI, w przyszłości dokupie jakąś kartę dźwiękową. Trochę poczytałem o różnych słuchawkach i moim typem jest Ultrasone HFI 450. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 z dużym basem są np.Sony MDR-XB910 ale te seria słuchawek oprócz obfitej ilości niskich tonów ma nie wiele do zaoferowania.Ultrasone 450 są dobrym wyborem ładna przestrzenność, granie V-ką, ale również ciekawe są trochę tańsze Denony AH-D1100.Można również polecić Superlux HD681 EVO,choć nie mają jakieś dużej sceny dźwiękowej, to jednak w tym przypadku zostanie Ci na lepszy układ dźwiękowy, no i niskich tonów całkiem sporo. Cytuj Link to post Share on other sites
figst 1 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tylko zastanawiam się czy w Ultrasone będzie odpowiedni bas - nie zalezy mi tylko na obfitym basie, ale również na dobrej jakości dźwięku. Zaraz zabiorę się za lekturę recenzji tych Denonów. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tylko zastanawiam się czy w Ultrasone będzie odpowiedni bas o to się nie martw.Bas w tej serii słuchawek zawsze był mocna stroną. http://rca.rafko.com/testy/ultrasone-hfi-450.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
figst 1 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czyli do 400zł nie znajdę nic lepszego pasującego do mojego gustu? Jak tak to nic tylko trzeba zamówić ;p Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czyli do 400zł nie znajdę nic lepszego pasującego do mojego gustu? nie określiłbym tak tego ,musiałbyś tak naprawdę przesłuchać wybrane słuchawki, by być pewny na 100%. A co do basu jak ci będzie mało zawsze możesz nieco podbić w EQ. Jednak radzę ci się zapoznać z wszystkimi tu polecanymi przeze mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
figst 1 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Chodzi mi tylko o to by grały podobnie lub lepiej w porównaniu do Fischer Audio Eterna, które kiedyś posiadałem i byłem zadowolony. Wiem, że teraz chce słuchawki nauszne ponieważ niezbyt trawię coś siedzącego mi w uchu Jako, że jestem szybki chłopak to już zamówiłem Ultrasone. Powinno przyjść w ciągu 3 dni i jak przyjdzie to zdam relacje. Cytuj Link to post Share on other sites
figst 1 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A więc słuchawki przyszły tydzień temu. Poużytkowałem je trochę i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony No cóż mogę powiedzieć? Spełniły moje oczekiwania, chociaż cały czas mam uczucie, że źle leżą na mojej głowie i co chwilę je poprawiam Pewnie kwestia przyzwyczajenia. Dobrze wydane 370zł. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 to fajnie ale jakbyś mógł to opisz je własnymi słowami (kilka zdań) w polecanych słuchawkach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts