dukerajdon 0 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Pytanie będzie głównie do posiadaczy Zowie FK1, ale wszyscy (co coś wiedzą oczywiście) mogą się wypowiadać Otóż dwa tygodnie temu zamówiłem sobie myszkę Zowie FK1. Wszystko było cacy i świetnie mi się z niej korzystało. W pewnym momencie zaczęła świrować, tzn. szorując myszką po podkładce, w jednym miejscu jeździ szybciej, w drugim sie zacina i jeździ wolniej. Teraz pytanie, czy to wina myszki czy podkładki? Próbowałem jeździć po biurku tą myszką, ale w ogóle jej nie łapało. Z góry dziękuje za rady i wszelkie odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
xF0X0Nx 13 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Być może bawiłeś się zmianą LOD i to spowodowało te "świrowanie" myszy.Poczytaj wiecej w tym temacie http://forum.benchmark.pl/topic/158802-zowie-fk1-zmiana-lod/ Cytuj Link to post Share on other sites
dukerajdon 0 Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Nie, nie zmieniałem nic oprócz DPI :v Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 A zajrzałeś do tego tematu chociaż? Bo mam wrażenie, że nawet tego nie zrobiłeś... Cytuj Link to post Share on other sites
dukerajdon 0 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Zajrzałem, ale nie wiem co do LOD Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 To zajrzyj do przypiętego tematu w dziale i się dowiesz. Poza tym nawet bez tej wiedzy możesz ustawić to pod swoją podkładkę, wypadałoby też podać takie informacje na samym początku tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
dukerajdon 0 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Ja mam szmacianą podkładkę, i tam jest napisane, że jakieś przyciski tylny boczny + lewy górny i nie wiem które to przyciski I mam je trzymać podczas podpinania do portu? Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Przecież jest napisane, że trzeba trzymać podczas podpinania do portu... Sprawdź te uniwersale oraz na szmaciaka. Cytuj Link to post Share on other sites
dukerajdon 0 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ALE KTÓRE TO PRZYCISKI... Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tryb uniwersalny = dwa główne + tylni z lewej strony Tryb na szmaciaka = lewy główny + tylni z lewej strony Cytuj Link to post Share on other sites
dukerajdon 0 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) potrafię czytać, chodzi mi o to które to są przyciski na myszce... @ zrozumiałem, sory Edytowane 1 Stycznia 2015 przez dukerajdon Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Chyba kogoś tutaj jeszcze trzyma po sylwestrze Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 może ma specjalną wersję FK1 w wersji Naga co ma 20 przycisków z boku ;D 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dukerajdon 0 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 I przez pewien czas było okej na uniwersalnych ustawieniach, ale znowu zaczyna świrować. Jakieś inne propozycje co mogło sie stać? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts