ndd12 0 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Czy do 400zł idzie kupić jakiś w miarę dobry używany smartfon z androidem? Dobry, czyli w moim rozumieniu nie gorszy niż Xperia U czy Galaxy Ace 2. Oba wymienione jakoś tam działały i były dość pancerne - znosiły naprawdę dużo, natomiast obecnie posiadana przeze mnie Lumia 720 wręcz przeciwnie - jest diabelsko delikatna, nie wytrzymuje mojego użytkowania. Aktualnie muszę wydać 400zł na naprawę (ponad połowa wartości całego telefonu), więc wole już kupić inny telefon który nie będzie taki delikatny. Oby tylko miał slot na kartę SD i ekran do 4 cali. Cytuj Link to post Share on other sites
petekolakowski 17 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Myphone fun3. Super telefon za tak niską cenę. Cytuj Link to post Share on other sites
christophorus1 92 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja zachwalam sobie samsunga xcover 2, przekracza twój budżet i cudem współczesnej technologii nie jest ale spokojnie mi 3dni bateria wytrzymuje- przy intensywnym uzytkowaniu 2 (jasność wyżej 70%, około 2 godziny rozmów, troche neta ewentualnie nawigacja), oraz parę razy zdjęcia pod wodą już robił, menu itd, bardzo szybko i płynnie działa, dobry dźwięk. Cegłofon wśród smartfonów Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts