caladorn 0 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Potrzebuje kupić kuchenkę gazowo-elektryczną do mieszkania. Szerokość 50 cm. Przeznaczenie - gotowanie obiadów, pieczenie ciast, mięsa. Będzie często używana jak poprzednia. Zastanawiam się nad firmą. Ważne aby model był solidnie wykonany, energooszczędny. Co możecie polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Bezpośrednio nie potrafię Ci polecić bo ja takie rzeczy kupuję ze strefy tych tańszych.Może nie najtańszych ale jednak cena jest dla mnie ważna. W energooszczędności są dziś niewielkie różnice natomiast radzę skorzystać z produktu takiej firmy,która ma u nas duży serwis i dostępne części zamienne we w miarę normalnych cenach.Może ktoś doświadczony coś Ci poleci ja tylko tyle, jak wyżej... Edytowane 28 Grudnia 2014 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts