Pawian 2 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 kompletnie nie ogarniam tych monitorów i nie wiem co się dzieje....odpalam grę "soldat". Nagle cała gra staje się strasznie jasna, jakby coś od środka monitora mocne światło włączyło. W czasie gry wszystko mam za jasno, teksutry straszliwie świecą, a niebo gry jest żółtawe,a nie ciemnawe. Najlepsze jest to, że jak zrobię print screena to obraz jest normlany, tzn mapa wygląda tak jak wygląda w rzeczywistosci a nie u mnie na ekranie. Wie ktos co robić??? Karta graficzna geforce gt630 odświeżanie : 59hz Grzebałem już w opcjach gry i nic. Zmieniałem ustawienia, rozdzielczość taka sama jak okno główne i nic ..../ Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Monitor pewnie pada jak mówisz, że jak reszta ok Cytuj Link to post Share on other sites
Pawian 2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 reinstall soldata rozwiązał problem. zna się tu ktoś dobrze na ustawieniach monitora?? bo już nerwicy dostaję, ciągle coś zle: teraz filmy na yt są jakby w 16 pixelach. Jest ktoś w stanie pomóc na team viewer? Cytuj Link to post Share on other sites
Pawian 2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Mam poważny problem: Na święta dostałem monitor lcd firmy samsung S19D300. Było ok do czasu gdy na przyciskach monitorach dałem "zresetuj ustawienia fabryczne". Od tego czasu wszystko się co chwila paskudzi, raz działa dobrze a za drugim razem obraz gry, filmiku na yt, napisy jest rozmazane, byle jakie: wygląda jak obraz z monitora z lat 80. Problem nie dotyczy chyba monitora, ale jakichś ustawień, wniosek stąd: http://i57.tinypic.com/8x2zco.jpg http://i57.tinypic.com/2qvtao4.jpg Są to screeny z gry age of empires 2, pierwszy to menu gry multiplayer, a drugi samej gry. Samą gre na monitorze widziałem jakby 8 bitową, obraz był potworny, a gdy zrobiłem screena to takie coś się ukazało. Pomocy! Kto wie co robic? karta graficzna: geforce gt630 windows xp Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Pawian Cytuj Link to post Share on other sites
vitucky 43 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ile jeszcze tematów tych samych założysz? odinstaluj sterowniki monitora z panelu sterowania i sterowniki od grafiki i zainstaluj ponownie Cytuj Link to post Share on other sites
Pawian 2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 robię nowy bo teraz inny problem....czemu taki screen wyszedł? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 duble scalone, ostrzeżenia rozdane Cytuj Link to post Share on other sites
Pawian 2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 robię aktualizacje wszystkich sterowników. ma ktoś pomysł co robić jak i to nie pomoże? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts