kieryk123 0 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad kupnem tabletu. Powiedzcie mi który z niżej wymienionych będzie najlepszy. Zależy mi na tym, aby urządzenie nie zacinało się, miało dobry wyswietlacz i długo chodziło. Moje propozycje (koniecznie z Empiku): - NAVROAD Nexo Evo - NAVROAD Nexo Avio - NAVROAD Nexo Free - PENTAGRAM Quadra Mini Pro (3G) Pozdrawiam i liczę na sugestie! edit/ fajnie gdyby obsługiwał Aero2 Edytowane 26 Grudnia 2014 przez kieryk123 Cytuj Link to post Share on other sites
Raffii 18 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, Jeśli zależy Ci na tym, żeby była obsługa aero 2 i tablet długo pracował to szczególnie z uwagi na drugie z wymienionych wymagań nie polecam żadnego z powyższych. Krótki czas pracy na baterii jest największą wadą ze wszystkich wyżej wymienionych. Pozostałe cechy są bardzo podobne, różną się w zasadzie tylko wyglądem bo zarówno pamięć jak i procesory mają podobne. Według mnie warto zastanowić się nad zakupem tabletu bardziej markowego. W tym przedziale dobrą propozycją będzie Asus Fonepad 7, który ma bardzo szybki procesor Intel. Dodatkową zaletą tego modelu jest jego znikoma awaryjność i dłuższy niż w przypadku wymienionych wyżej urządzeń czas pracy na baterii. Cytuj Link to post Share on other sites
student84 21 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jeżeli naprawdę zależy Ci na płynnym działaniu oraz na bardzo dobrym wyświetlaczu to może powinieneś zastanowić się nad zakupem coś z rodziny Apple? Teraz jest wiele ciekawych promocji gdzie za naprawdę rozsądne pieniądze można nabyć sprzęt z górnej półki (np iPad mini Retina). Wszystko zależy od tego jaką gotówką dysponujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts