czakens 0 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Witam ok. 2 tygodniu zakupiłem kartę graficzną Radeon R9 270XKarta ogólnie działa dobrze nie było z nią żadnych problemów lecz po jakimś czasie zaczęły się ukazywać takie oto rzeczy:http://cloud-4.steampowered.com/ugc/4761...681EE53AC/Problem jest w tym że ten niewyraźny obraz pokazuje się tylko na sec i tylko w Far Cry 4 testowałem już kartę na BF4, Fifa 15, COD Ghost i GTA IV na żadnych z tych gier nie było niczego podobnego i teraz zwracam się do was z pytaniem czy to po prostu jest wina gry czy może jednak z grafiką jest coś nie tak, dodam że ustawiałem różne konfiguracje grafiki w grze zmiana detali itp Zrobiłem dodatkowo test 3dmarkt tam tez nic takiego nie zauważyłem wrzucę wyniki ale nie wiem czy one wg w jakiś sposób będą przydatne.http://www.3dmark.com/3dm/5220288Zasilacz jaki posiadam to Thermaltake 530W Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 a oryginalny ten fc4 ?bo jeśli nie to wina cracka Cytuj Link to post Share on other sites
czakens 0 Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 tak orginał Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Czytałem o podobnym problemie u niektórych graczy po zainstalowaniu patcha. W tamtych przypadkach wystarczyło usunąć plik GamerProfile.xml który mieści się w ...Moje dokumenty\My Games\Far Cry 4\*... Tym sposobem resetujesz wszystkie ustawienia. Cytuj Link to post Share on other sites
czakens 0 Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Niewiele dał ten sposób jest poprawa ale dalej jest rozmazany ekran, mam nadzieje ze to nie wiena karty graficznej Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Wyłączyłeś rozmycie? Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Zainstaluj nowsze sterowniki do karty graficznej, może pomoże, po twoim linku z 3dmarka widzę, że masz dość stare. Najnowsze na stronie amd są 14.12. Cytuj Link to post Share on other sites
czakens 0 Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Sterowniki tez patrzyłem nic nie dało Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts