kosiarz66 46 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Witam szukam fajne gry na ps3 proszę o podawanie tytułów dotychczas grałem :Uncharted 3,2 hitman absolution ,cała serie need for speed , skate 2,medal ariborne,infamous,god of war 3 proszę o równiez ciekawe tytuły . Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 The Last of Us - koniecznie. Cytuj Link to post Share on other sites
kosiarz66 46 Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Chce sie dowiedzieć czy jak bym zakupił The Last of Us wersja goty ps3 to czy bendzie po polsku jak włoze do konsoli ?bo podobno po angielsku jest w weuro rtv agd widziałem na necie ktos ma tą wersje zakupiona i sprawdzoną czekam na szybką odp Cytuj Link to post Share on other sites
Seherim 3 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Red dead redemption i god of war collection. Cytuj Link to post Share on other sites
decrypterie 257 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Heavy rain ciekawa opcja no i gta5 które wg mnie wyciska więcej niż to możliwe z ps3 Co do last of us ja kupowałem w Irlandii i była nawet po polsku z dubbingiem wiec myślę że będzie bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
revolta017 0 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 The Last of Us - koniecznie. KONIECZNIE ! Cytuj Link to post Share on other sites
TheDarkStarGTX 1 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 GTA V, chyba że planujesz zakup na nowsze platformy oraz PC TheLastOfUs koniecznie - kupiłem mimo to, że obejrzałem 2 razy Let's playe na YouTubie Killzone 3 - Killzone 2 moim zdaniem ma gorsze sterowanie (właściwie to okropne, nie jestem aż takim masochistą, żeby przejść tą grę) Gier multiplatformowych nie będę wymieniał, bo za dużo ich. I tak w ogóle, to sam sobie powinieneś odpowiedzieć na pytanie w co chcesz grać, nawet znaleść w google nie jest trudne. Lepiej by było zapytać o opinie danej gry, no ale jak już temat powstał to trzeba komuś pomóc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts